Algemene Voorwaarden

Serona Peters Fotografie

Mathilde Wibautplein 44

5122 KS RIJEN (NB)

T. 06-147 43 241

E. seronapeters@gmail.com

www.seronapeters.nl

 

Bij boeking van een fotoreportage verzorgd door Serona Peters Fotografie gaat de klant akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden:

 

 Algemene Voorwaarden met betrekking tot

  • Betalingen
  • Producten
  • Cadeaubonnen
  • Levertijden
  • Annuleren / verzetten
  • Auteursrecht
  • Bewaartermijn
  • Privacy & Persoonsgegevens

 

Betalingen

Een fotosessie dient voordat de shoot plaatsvindt geheel voldaan te zijn tenzij anders met Serona Peters Fotografie is afgesproken.

De klant dient de facturen van Serona Peters Fotografie te controleren op eventuele onjuistheden voordat deze betaald worden. Onjuistheden dienen per omgaande gemeld te worden aan Serona Peters Fotografie. De betalingstermijn van zowel een fotosessie als voor bestellingen van fotoproducten (zoals afdrukken, mini fotoboekjes, fotoalbums, wandproducten et cetera) is 8 dagen. 

 

Producten

Fotoproducten (zoals afdrukken, mini fotoboekjes, fotoalbums, wandproducten, et cetera) worden pas besteld bij de leverancier na ontvangst van de betaling. 

Wanneer fotoproducten beschadigd ontvangen worden, dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Serona Peters Fotografie. 

Serona Peters Fotografie werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm met optimale kleurbewerkingen en correcties. De leveranciers van de fotoproducten zijn zorgvuldig en weloverwogen geselecteerd. Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of de helderheid van de foto's anders ervaart indien het beeldscherm niet gekalibreerd is. Serona Peters Fotografie is om deze reden niet verantwoordelijk voor een eventuele afwijking. De klant heeft in dit geval ook geen recht op een nieuw product, creditering of een vergoeding anderszins. 

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn geldig tot en met de datum zoals vermeld op de bon en derhalve niet inwisselbaar voor contanten. Bij acties is het niet mogelijk om Cadeaubonnen in te wisselen. Tussentijdse prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van Serona Peters Fotografie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

 

Annulering / verzetten

Bij annulering van de opdracht is de klant de kosten voor de fotoshoot verschuldigd aan Serona Peters Fotografie.  Het verzetten van de shoot daarentegen geschiedt in overleg en kosteloos. 

 

Levertijden

Na afloop van de fotosessie wordt een afspraak gemaakt voor een bestelsessie, waarbij de klant zijn foto's aan kan kiezen. Deze bestelsessie kan worden ingepland vanaf 2 weken nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden. Uitzondering hierop zijn zakelijke opdrachten. Serona Peters Fotografie maakt in deze gevallen aparte afspraken met de klant over levertijden. 

 

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto's ligt ten alle tijde bij Serona Peters Fotografie.  

De klant geeft Serona Peters Fotografie toestemming om de gemaakte foto's te gebruiken voor promotionele doeleinden op internet (zoals blog, portfolio, nieuwsbrief, social media of andere websites) en in drukwerk (zoals flyers, magazines/brochures et cetera). De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of korting.

Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto's voor bovengenoemde doeleinden gebruikt worden dan dient de klant dit voor de fotoshoot kenbaar te maken aan Serona Peters Fotografie. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden (waaronder versies voor webgebruik en hoge resolutiebestanden) op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan is aangeleverd door Serona Peters Fotografie. Andere uitsnedes, collages of andere bewerkingen zijn evenmin niet toegestaan. Bij plaatsing van digitale bestanden op social media is naamsvermelding door de klant verplicht: Serona Peters Fotografie. Bij ontvangst van de digitale hoge resolutiebestanden heeft de klant recht tot reproductie voor eigen gebruikt Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciele of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media. De foto's gebruiken voor fotowedstrijden zonder toestemming van Serona Peters Fotografie is evenmin toegestaan.

 

Bewaartermijn

Digitale bestanden worden tot 1 jaar bewaard door Serona Peters Fotografie.

 

Privacy & Persoonsgegevens

Serona Peters Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens zoals, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres et cetera,  openbaar maken of doorgeven aan derden.