Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

 

 De mooiste dag van jullie leven.....zo wordt vaak beweerd. De dag waarop jullie 'Ja, ik wil',  tegen elkaar zeggen, op een mooie locatie in het bijzijn van eenieder die jullie dierbaar is. Op deze dag wordt immers de liefde gevierd. 

 

En dat verdiend op een mooie manier te worden vastgelegd. Zodat de herinnering aan deze dag vol liefde, blijvend is!

 

 

Een spontane en ongedwongen reportage

Geen ongemakkelijke houding of geforceerde lach maar een spontane ongedwongen reportage waar het plezier en jullie liefde voor elkaar van iedere foto afspat. 

 

Jullie liefde voor elkaar staat centraal tijdens de reportage. Hierbij maak ik gebruik van Moment Design. Een prachtige manier om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn. Dus geen boer-met-kiespijn lach maar een stralende lach zoals alleen jij die hebt,  die verliefde blik naar jouw bruid of bruidegom of die innige knuffel. 


Zeer uitgebreide bruidsreportage of enkele uurtjes....

Jullie dag, waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben, breng ik graag voor jullie in beeld. Vanaf het aankleden tot en met de openingsdans en alle onvergetelijke momenten die op zo'n dag gebeuren. Of trouwen jullie klein en intiem en is er voor enkele uurtjes een fotograaf nodig. 

 

Een bruidsreportage kan al vanaf 4 uur inclusief mini album. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden en tarieven.